Tromsø Lodge & Camping

Velkommen til Tromsø Lodge & Camping! Campingen tilbyr hele 57 hytter i ulike kategorier. Deluxe- og superiorhytter har kapasitet fra 1 til 6 sengeplasser, og er av høy og moderne standard. Eksplorerhyttene er helt nye, arkitekttegnet og formet som små skip. Disse kan losjere opptil 4 personer per hytte. De tradisjonelle hyttene har plass opptil 4 personer og er i klassisk og koselig stil. Det er muligheter for ekstraseng på de største hyttene. Alle hyttene er røykfri, har gratis trådløst internett og gratis parkering. Sengetøy og sluttvask er inkludert i prisen. Les og lær mer om Tromsø Lodge & Camping i vår guide!

Fasiliteter

Ønsker du å overnatte i egen bobil eller caravan? Det kan du selvfølgelig også gjøre på en av de 54 tilgjengelige oppstillingsplassene på Tromsø Lodge & Camping. I resepsjonsområdet kan du låne adapter for gamle Schuko-støpsler dersom du trenger det. Blant fasilitetene i campingen har du tømmestasjon og resirkulering, resepsjon, kafé, grillområde, felleskjøkken, dusj og toalett. Dine firbente familiemedlemmer er gjerne velkommen til å overnatte også. Trenger du å slappe ordentlig av etter en lang dag kan du gjerne ta en tur innom badstuen, eller sitte i baren og bestille en drink og en matbit. Klesvask er tilgjengelig mot avgift.

Spennende aktiviteter i nærheten

Tromsø Lodge & Camping har svært stor lokalkunnskap og avtaler med Tromsøs største aktivitetstilbydere. Enten du satser på en avslappende ferie eller en ferie fylt med høyt aktivitetsnivå, har Tromsø Lodge & Camping det du leter etter! Overnattingsstedet er det beste utgangspunktet for ferien din. Du bor allerede i vakre omgivelser med mye natur og med kort avstand til byen Tromsø. I resepsjonen får du all hjelp du trenger for å skreddersy ferien din! Der kan du bestille alle mulige slags aktiviteter; fra hunde- og reinsdyrsledekjøring til hvalsafari. Skiturer og turer i snø på truger kan også arrangeres. Hva venter du på?

Like vakker på sommeren

Tromsø er mye mer enn en vinterdestinasjon. Å oppleve midnattsola med sine vakre røde, oransje og gule farger er en magisk opplevelse. På Tromsø Lodge & Camping kan du få hjelp til å bestille en tur i en RIB (Rigid Inflatable Boat). Her kan du kombinere fart og spenning midt i slående natur. Husk å ta med kamera! Fjordturer med RIB tilbys også på dagstid. Ønsker du derimot å oppleve naturen mens du sykler, kan du få leie el-sykkel og få med deg Bukta, Hoppbakken og den botaniske hagen. Fjellturer og fjellvandring er også morsomme aktiviteter for hele familien. Og hva med en tur til huskyfarm?

Bytur

Ønsker du å se mer av Tromsøsentrum kan resepsjonen på Tromsø Lodge & Camping hjelpe deg. Kanskje du har lyst til å besøke det NordNorske Vitensenteret? Et naturvitenskapsmuseet med rom for hele familien, som inkluderer planetarium og ulike aktiviteter rettet mot barn i alle alder. Polarvitenskap kan du også finne på Polaria, et arktisk opplevelsessenter som fokuserer på nordlys og Svalbard. Ta gjerne fjellheisen, den enkleste veien til toppen av fjellet med de beste utsiktene over Tromsø. Det finnes servering på toppen. Fjellheisen er et must for alle som besøker byen, og den er kun et lite stykke unna campingen!

Ferie for alle

Enten du skal på ferie med familie, kjæreste eller venner er Tromsø Lodge & Camping det perfekte stedet for deg. Naturvakker og rolig, til tross for at det befinner seg kun et stenkast unna Tromsøs sentrum. Her kan du lett komme deg dit du skal, enten du tar deg en tur til byen eller du er på vei til en spennende uteaktivitet. Du har alt du trenger til å slappe ordentlig av når du er tilbake. Hyttene har en liten terrasse der du kan nyte mat eller en drink når været er på sitt beste. Tromsø sørger for nydelige nordlys på vinteren og en magisk himmel under midtnattsola på sommeren!