Sølvgarden Hotell & Feriesenter: En ferie du sent vil glemme

Er du på jakt etter en unik ferieopplevelse som starter i det du pakker ut av kofferten? Da er Sølvgarden Hotell og Feriesenter plassen for deg. Foruten sin flotte beliggenhet innerst i Sognefjorden ytes det også topp service. Du vil føle deg hjemme, bli ivaretatt og oppvartet på alle mulige måter du kan tenke deg. Med sin unike beliggenhet kan du velge mellom mange flotte aktiviteter. Foretrekker du sjø og vann? Bestige topper? Eller er kanskje en herlig fjelltur det du er ute etter? Da har du kommet på rett plass. Sølvgarden Hotell og Feriesenter tilbyr alt dette og mye mer.

Unike naturopplevelser

Uansett årstid og interesse finner du noe som passer akkurat deg og dine behov, enten om det er toppturer, en rolig fjelltur eller å nyte late dager ved fjorden. Det er muligheter for leie av kano, båt og sykkel om du skulle ønske det. På vinterstid er det flotte muligheter for langrenn da det er milevis med skiløyper både i skog og fjell. Det er mulighet for sykling i flott terreng og stadig flere velger å bruke sykkelstiene til trening for større sykkelløp. Terrenget er også ideelt for MC for de som ønsker det også, med flotte dagsturer fra feriesenteret.

Camping og hytteliv

Sølvgarden byr på et bredt utvalg av overnattingsmuligheter. Er du glad i telt og camping så kan du regne med en femstjerners overnattingsplass ute og muligheter for tilkobling til strøm og vann med gode sanitetsforhold og mulighet for eget bad. Et sted imellom camping og hotell finner du også små hytter for inntil fire personer, utrustet med senger, køyeseng, bord og stol samt kokeplate og kjøleskap for minimum komfort. Sanitær finner du separat. Dersom du skulle ønske alt på ett sted, tilbys det apartment hytter også der du finner bad og WC innendørs, samt hyttene kan gjeste seks personer og har flere rom.

Overnatting

I blant er det flott med hytteliv, andre ganger er det kanskje greit å slippe å rydde etter seg selv. Fortvil ikke, Sølvgarden Hotell og Feriesenter tilbyr også flotte firestjerners hotell rom til de som skulle ønske det. Gratis internett er inkludert i prisen og du kan velge mellom enkelt, dobbelt eller familierom. Alle er inkludert bad og TV og er du tidlig ute med å bestille kan du til og med få et rom med flott balkong og utsikt over den vakre fjorden. For noe midt i mellom kan du også finne flotte motellrom med plass til inntil fire personer, inkludert bad med dusj og TV.

Sølvgarden

Navnet til feriegården er ikke helt tilfeldig. Setesdal er også kjent under navnet Sylvsmeddalen. Bygda har drevet med sølv i over 100 år og i dag er det tredje generasjon som bringer tradisjonen videre. Det er hovedsakelig sølv til bunader fra Setesdal, Telemark og Agder, men det er selvfølgelig noe for enhver smak i boden og det er ikke bare bunadsølv å få tak i, men også sølv til enhver anledning. Du vil også finne produkter fra andre norske produsenter, samt du er velkommen inne på verkstedet for å ta en titt på det gamle håndverket og hvordan sølvet har blitt laget gjennom flere generasjoner.

Mer enn bare ferie

Det er selvfølgelig også flotte muligheter for å holde kurs, konferanser og møter på Sølvgarden hotell og Feriesenter også. Det finnes både mindre og større lokaler på Sølvgarden som egner seg godt for kurs, flotte selskapslokaler, samt muligheter for VIP-rom og andre fasiliteter om det skulle være ønskelig. Dette kan selvfølgelig kombineres med de flott aktivitetene som er å finne på gården og til meget gunstige priser. Husk å vær tidlig ute med bestilling, uansett privat feire eller kurs. Sølvgarden hotell og Feriesenter gjør virkelig sitt beste for å ønske deg og dine velkommen og inviterer til en uforglemmelig opplevelse.