Odden Camping på Evje

Hvis du leter etter en campingplass i sin egen klasse, er Odden Camping på Evje nøyaktig hva du ser etter. Her får du en ekte campingopplevelse i herlige naturomgivelser. I tillegg finnes det flere ulike aktiviteter for både store og små. Hva med en runde bowling med familien? Eller kanskje du er litt vågal og vil teste ut rafting? På Odden camping kan du også bade, fiske, ta deg en runde i vakre Odden Hage eller sjekke ut mineralparken. Til barna finnes en flott lekeplass, og et trampolineanlegg med 4 trampoliner. Med så mange ulike muligheter, skal det godt gjøres å bruke bare en dag på Odden.

Ulik overnatting til ulike behov

Har dere kjørt langt med vogna, og er klare for å finne et sted å sove? Kanskje dere har bobil og trenger et sted å stå? Eller kanskje du planlegger en tur i Mineralparken med familien og trenger overnatting for anledningen? På Odden Camping på Evje finnes ulike overnattingsmuligheter for ulike behov. Det finnes 200 vognplasser med strøm tilkobling, 60 asfalterte ståplasser til bobil-caravan, 2 leiligheter for inntil 5 personer og 22 hytter for 2-8 personer. Her er det altså ikke mulighetene det står på. Her handler det om hva du liker, og velger. På Odden camping er mulighetene mange.

Rafting: En opplevelse for livet

Er du en som alltid har drømt om å teste ut rafting? Kikket over å komme så nær naturens uovervinnelige krefter? Da må du benytte deg av denne unike muligheten hos Odden camping på Evje. Dette vil garantert gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Ikke nøl, selv om det virker skummelt. Best å bare hoppe i det for hvis ikke du tør, tør garantert mann, sønn, datter eller bror. Uansett kan du glede deg over minnene dere skaper. Både liten og stor. Kanskje er det disse opplevelsene som gjør at du kommer til Odden igjen og igjen?

Fra urnorsk mosehage til en bit av Japan

Kanskje er ikke en bit av Japan det første du ser for deg å finne på Odden camping? Hvis ikke du tror det – så tro om igjen! På Odden Camping finnes vakre Odden Hage inspirert av Japan, rett som det er. Med 80-100 ulike rosesorter, ca. 80 sorter rhododendron, ulike stauder, fjellplanter og mosehage – skal du lete lenge etter vakrere og mer unik hage. I hvert fall i Norge! Odden Hage er en visningshage som er åpen fra april til oktober. Prisen for å komme inn er kun 40,- Altså kun en dråpe i havet sammenlignet med opplevelsen du får tilbake. Ingenting å lure på?

Med god mat og god drikke

Når dagen begynner å gå mot kveld og barna er ferdige å bade sørger Odden Camping for matservering på Vertshuset. Det finnes blant annet småretter, hovedretter, barnemenyer og desserter. Hvis du camper med venner, eller bare ønsker deg noe ekstra godt i glasset, byr Odden camping på servering av drikke med alle rettigheter. Ta med deg familien, og nyt serveringen etter en lang dag. Hvis dere ønsker å feire bursdagen til for eksempel minstemann, er dere hjertelig velkommen til å feire selskapet på vertshuset. Med plass til flere er det perfekt å ta selskapet på Odden Vertshus. Ingen tvil om at sommerkveldene på Odden camping er herlige.

Campinglivet, og det lille ekstra

Odden Camping på Evje har massevis av det lille ekstra. Samtidig som det lille ekstra er hva som beskriver denne campingplassen best, har Odden camping også akkurat hva du forventer at en campingplass skal ha. 3 service/fellesbygg (kjøkken, wc, dusj, hc, barne- og familierom), tømmeanlegg (bobil og tømming av kjemisk toalett) og resepsjon med suvenirbutikk. Dette er en campingplass som oser av gode minner, spennende opplevelser, sosialt liv, og alt det en forventer at campinglivet skal bringe med seg. Legger du turen innom Odden camping på Evje neste gang, kommer du garantert til å få en opplevelse for livet. Vi sees!