Moysand Familiecamping

Med fokus på familie, hyggelige opplevelser og rekreasjon har Moysand Familiecamping blitt drevet av familien Stensvand helt siden 1929. Med 5 stjerner kan campingplassen tilby det aller meste av fasiliteter i tillegg til de mange aktivitetene nærområdet innbyr til. 10 minutter fra vakre Grimstad, og innerst i Moysanden kan en fantastisk badestrand og herlige svaberg nytes i den velkjente sørlandssolen. Moysand Familiecamping tilbyr overnatting i hytter, campingbiler og vogner samt flere teltplasser. Kabel-TV, strøm, sanitær og dusj er tilgjengelig for alle gjester med behov for dette, og med en hyggelig gjeng som ønsker deg velkommen kan du slappe av og se fram til et deilig opphold.

Miljøbevisst vertskap

Med sin Green Key-sertifisering, kan Moysand Familiecamping garantere for et hyggelig opphold og at alt som kan bli gjort gjøres for å begrense plassens klimaavtrykk. Moysand har innført mange rutiner for å begrense forbruk og avfall fra driften av campingplassen, og du som deres gjest kan nyte oppholdet med god samvittighet. Gode tiltak er gjort i forhold til bevaring av nærområder, redusert bruk av vann, strøm, avfall og mye mer. Med denne sertifiseringen står Moysand Familiecamping foran som et 5-stjernes eksempel på hva som er viktig å tenke på i dag, og flere burde absolutt følge i deres fotspor.

Det vakre Sørlandet

Moysand Familiecamping ligger, omgitt av natur og sjø, perfekt til for avslapping og hvile. Det er et godt sted for å gjemme seg bort fra storbyen og hverdagens mas og kjas, lade batteriene og bare nyte livet. En rolig tur i det nærliggende turterrenget Grefstadvika friluftsområde kan være balsam for kropp og sjel, selv om føttene kanskje klager litt om ikke de rette skoene bringes med på turen. Kun ti korte minutters gange på en vakker natursti, preget av områdets spesielle røde granitt, fra campingplassen finner du Grimstad Golfklubbs ni-hulls bane. I tillegg til dette er selvfølgelig bademulighetene gode med egen badestrand tilknyttet campingplassen.

Familiebedrift med vyer

Familien Stensvand og alle andre tilknyttet Moysand Familiecamping har gjennom generasjoner satset alt på at du og dine som gjester skal ha et perfekt opphold. Det gjenspeiler seg ikke minst i fasilitetene på campingplassen generelt, og på kjøkkenet spesielt. Det har blitt investert over 50 millioner kroner på å forbedre fasilitetene og Moysand Familiecamping har mottatt flere priser de siste årene. Da VG i 2011 skulle kåre årets campingplass tronet Moysand igjen helt øverst. Samme år vant de kåringen av årets reiselivsbedrift i Sørlandet og beste butikk, sistnevnte igjen kåret av VG. Selv proklamerer de å ha camping-Norges råeste kjøkken, så bare det kan være verdt turen alene.

Underholdning og aktivitetsklubb

Beliggenheten og fasilitetene til campingplassen gjør at det ikke nødvendigvis frister å forlate den under oppholdet, men om behovet skulle komme så er det ikke langt til nærmeste by, Grimstad. Mellom ti og femten minutter med bil tar det å komme seg til sentrum i en av Sørlandets flotteste byer. Den underholdningen du ikke finner der finner du nesten garantert på Moysand. Med egen innendørs barne- og ungdomsklubb er det heller ikke mangel på aktiviteter som kan holde barna opptatt mens de voksne tar camping-Norges råeste kjøkken i nærmere ettersyn. Egne aktivitetsledere passer godt på barn og unge, og en aktivitetskalender som stadig oppdateres er tilgjengelig for alle.

Tradisjonell og moderne

Moysand Familiecamping er en veldig spesiell plass utelukkende med positive fortegn. Beliggenheten, omgivelsene og fasilitetene står ikke tilbake for noe, og med et kjøkken som tilbyr mat fra øverste hylle blir totalopplevelsen veldig minneverdig. Prisnivå kan nok gjenspeile fasilitetene, men kvalitet koster gjerne noe mer og det du får tilbake vil nok vise seg å være verdt alt det måtte koste. Tradisjonene familien Stensvand har tatt med seg og bevart er utviklet og tilpasset en moderne tid, men omsorgen og omtanken for gjestene har de absolutt bevart. Et besøk til Moysand Familiecamping er en bekreftelse på at livet og de gode stundene må nytes!