Møt vakker natur gjennom alle årstider

Norge har mange vakre steder å tilby både sine fastboende og de som er på reisefot, enten det er fastboende i Norges land, eller turister som kommer langveis fra. Stø Bobilcamp AS – Camping og restaurant er et av disse vakre stedene som er verdt et besøk. Campingplassen er tilrettelagt for alle, slik at enhver skal kunne nyte kyst og hav, snøkledde fjell og flott natur. Campingplassen ligger i Troms fylke, på en sjarmerende øy med navnet Sortland, nærmer bestemt Øksnes. Her kan du komme sommer som vinter, med bil eller bobil, eller bare for å nyte naturen og en smakfull matbit på restauranten.

Bobilferie i Norge

Det er flere og flere som velger å ta i bruk bobil når de feriere. På den måten har du hytta med deg hvor enn du reiser, og du har anledning til å besøk mange spennende steder i ditt eget tempo. Stø Bobilcamp AS – Camping og restaurant er en campingplass som er tilrettelagt for bobilgjester. Det er god plass til å campe midt i vilter natur, sommer som vinter. Du kan bli så lenge du ønsker, eller dra videre for å oppdage mer av det estetiske som Norges mangfoldige natur har å by på. Det er noe av det som gjør det så spennende å reise med bobil.

En helt egen sjarm

Stø Bobilcamp AS – Camping og restaurant har en helt egen sjarm med sitt mangfoldige landskap dekorert rundt selve campingstedet. Det er stort sett bobilgjester som kommer hit, men om du ikke reiser med bobil er det likevel verdt et besøk på den hyggelige restauranten som er på plassen. Her får du smake på ekte tradisjonell og hjemmelaget mat fisket rett opp fra havet, nesten rett utenfor døra på campingplassen. Ferskere mat skal du lete lenge etter. Det er ikke bare maten som er verdt et besøk, men i området finner du flere sjarmerende og eldre bygninger som fremdeles bærer preg av tidens tann på sin helt egen måte.

Tilrettelagt for alle

Stø Bobilcamp AS – Camping og restaurant ønsker alle velkomne, og har derfor også lagt vekt på at alle skal ha mulighet til å kunne nyte stedet og den flotte naturen. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere med ramper både inn til restauranten, og asfalterte stier. På denne måten at det er mulig for også en som trenger bruke rullestol å kunne ta seg flotte turer i området og virkelig få med seg de ulike estetiske inntrykk som både naturen selv byr på, så vel som ulike bygninger i området, og ikke minst et besøk på restauranten og få en smakfull matbit og to.

Ulike aktiviteter i området

Stø Bobilcamp AS – Camping og restaurant er et flott sted å bo på mens du oppdager den flotte og trolske nordlandsnaturen. Det er også flere ulike aktiviteter som du kan delta på når du først er på øya. Du kan både bli med på fiske, og få en fersk abbor eller skrei som du kan nyte på grillen utenfor bobilen din, mens du ser solen dukke ned i havet en kveldsstund. Eller hva med å prøve havrafting ute i de viltre bølgene? En opplevelsesrik sykkelsafari er heller ikke å forakte. På den måten får du oppleve naturen på nært hold.

En bobilferie ved den Nordnorske kysten

Det trenger ikke være sommer for å dra på bobilferie i Norge, en ferie med bobil gjør det mulig å besøke mange ulike steder langs kysten i Nordland. De fleste bobiler er nå produsert slik at det er som å reise med en lun hytte på hjul. Vinterkledde landskap er like vakre som landskap badet i sommersol. Stø Bobilcamp AS – Camping og restaurant er tilrettelagt for vinterbruk, og snøen legger seg lett på denne kanten av landet. Campingplassen har lagt det til rette slik at du kan ferier her om vinteren, og glede deg over vinterkledde fjell. En skitur langs ved havgapet kan være en ny og spennende opplevelse.