Lillehammer er verdt både et og to besøk

Lillehammer er kjent for både å arrangere Vinter OL, og den artig eventyrparken Hunderfossen. Dessuten er det et historisk museum i området som tar deg et stykke tilbake i tid, og gir deg både historier og et innblikk om hvordan det var i Norge i perioden fra 1700–1850, med hovedvekt på fokus i fra bygder i Gudbrandsdalen området. Her møter du kultur og tradisjoner gjennom hus og tun som du kan tusle inn og ut av. Maihaugen inneholder både museum og friluftsmuseum slik at du virkelig får inntrykk av norske tradisjoner og kultur, og ikke minst et levende innblikk på hvordan det den gang var.

På ferie i Lillehammer

Det er godt å kunne sette av mer enn en dag når du først besøker Lillehammer, og da er det også greit å et behagelig sted å bo og overnatte på. Lillehammer Camping ligger rett ved vakre Mjøsa, og er et allsidig overnattingssted. Her kan du velge om du vil overnatte på hotell, eller hytte. Du kan komme med bobilen din, eller til og med sette opp et lite telt om du ønsker det. Campingen ligger i gangavstand til sentrum, noe som gjør det enkelt å dra en tur på shopping både før og etter besøk på ulike aktiviteter som du finner i området.

Moderne og fleksibelt

Lillehammer Camping er helårscamping, og vet hvordan de skal tilrettelegge alt for sine gjester, uansett behov. Campingplassen åpnet i 1994, og har siden den gang blitt besøkt av mange, både sommer som vinter. Dette er en moderne campingplass, selv om hyttene variere noe i standard. det betyr bare at det er hytter for hver enkelts behov og lommebok. Det er også mulig å leie leiligheter på campingplassen. Leilighetene inneholder både eget bad og kjøkken, slik at du kan lage dine egne måltider om du ønsker det. Det er både kabel-tv og mulighet for internettilgang, og det er tilrettelagt for strøm på alle bobilplassene som er tilgjengelig i området.

Campingplassen byr et lite eventyr av muligheter

Sommer som vinter kan du ferie på Lillehammer Camping. Om sommeren kan du nyte late dager langs vannkanten, eller ta en spasertur i naturskjønne omgivelser. Det er båtplass tilgjengelig på campingplassen, noe som gir deg mulighet til å kunne fiske litt om du ønsker det. Det er også en flott lekeplass på stedet som barna kan boltre seg på, og flere andre aktiviteter. Ønsker du å dra hit vinterstid er det kjente vinterstedet Hafjell rett rundt hjørnet, og du kan boltre deg i snøkledde bakker dagen lang. Det er over 200 plasser for bobiler, campingvogner og telt på stedet, noe som betyr at det også kan bli veldig sosialt.

Med rom til alle

Lillehammer Camping er tilrettelagt for alle, og da menes det alle. Her kan småbarnsfamilier nyte lange dager med ulike opplevelser. Unge voksen kan hygge seg på et eller flere av byens hyggelige steder. Eldre har mulighet til å rusle til de ulike severdigheten som finnes i området. Det er også tilrettelagt for rullestolbrukere med egne leiligheter og boforhold som er tilpasset rullestol. Her er ingen hverken gjemt eller glemt, her er det mening at alle skal kose seg og nyte godt av de ulike opplevelser og severdigheter som det er mange av i området, og noe for enhver smak og ethvert behov og ønske.

En oppleves rett utenfor teltåpningen eller campingdøra

Lillehammer har mye å tilby sine ferieglade gjester, både om sommeren og vinteren. Lillehammer Camping er et godt sted å bo på, og et godt sted å komme hjem til etter en lang dag med opplevelser, enten det er etter en artig dag med tusser og troll i Eventyrparken Hunderfossen, eller fartsfylt dag i snøkledde fjell på Hafjell. Det er også en helt egen opplevelse å rusle rundt på Maihaugen og oppleve kultur, historie og tradisjoner. Et besøk i den norske OL-byen byr også på ulike opplevelser som du sent vil glemme. Lillehammer er et eventyr sommer som vinter.