Et ferieland som er mer enn bare camping

Fra 1. mai til 1. oktober holder Norsjø Ferieland åpent, spekket med program for enhver alder. Med kort avstand fra Bø og med mulig båttur fra Oslo ligger Norsjø Ferieland sentralt og lett tilkommelig. De byr på store og flotte campingplasser til både bobil, campingvogn og teltplasser eller campinghytter for de som skulle ønske det. Er du glad i båtliv og kunne tenke deg å kjøre Telemarkskanalen med båt kan du trygt legge den fra deg ved gjestebrygga. Spekket med underholdning som Piratbukta og Piratcruise for både store og små, samt mange andre aktivitetsmuligheter sørger Norsjø Ferieland for en ferie du sent vil glemme.

Norsjø Kabelpark

Med så flott beliggenhet ved vannet har Norsjø Ferieland sørget for å få det meste ut av omgivelsene. På vannet kan du finne en kabelpark med 5 master og 550 meter lang ståltråd som drar kjørerne over vannet. Det er muligheter for å leie vannski, knebrett, twintipski, balansebrett og wakeboard, samt våtdrakt kan også leies ved behov. Det stilles heller ingen krav til kunnskap, så er du nybegynner eller proff er du like velkommen på banen. En fordel er selvfølgelig at du kan svømme, faller du av må du svømme til vannkanten og om du vil kan du kjøre på nytt.

Andre aktiviteter

Det er ikke bare Kabelpark og vannaktiviteter Norsjø Ferieland kan friste med. For de som liker seg i tørre omgivelser finnes det muligheter for minigolf, stor hoppepute, diverse lekeapparater, piratsti for store og små, sandvolleyball, cow train for de mindre og flotte turstier. Tar du med deg sykkelen din på turen er det flott terreng for sykling, eller du kan berike turen ved å ta deg en kanotur på vannet. Det finnes muligheter for leie kano eller tråkkebåt om du trenger det. Er du glad i sportsfiske trenger du ikke la fiskestanga ligge igjen hjemme heller da det finnes flotte muligheter for det også.

Opplevelser i nærområdet

Ikke bare har Norsjø Ferieland masse flott å by på for enhver smak, du finner flere flotte aktiviteter på under halvtimen fra campingen. Knappe 20 minutter unna ligger Norges største badepark, Bø Sommarland – som ved siden av å by på et fantastisk badeanlegg for alle aldre, også byr på hoppeslott, elektriske biler og til og med et Tivoliland. Dersom minigolfen på campingplassen skulle være for lite utfordrende finner du Norsjø Golfklubb ca. 15 minutter unna som er kåret til Nordens beste golfbane. Det kreves ingen medlemskap eller erfaring for å spille, og det er til og med muligheter med kurs om du skulle ønske det.

Matglede

Hva er vel camping uten litt matglede? På Ferieland Norsjø finner du den flotte restauranten Sevilla, der kokken er norsk, men har tilbragt mye tid i Spania utnytter anledningen til å ta bringe flotte spanske smaker hjem. Hva kan vel være bedre enn å kombinere en flott Norsk ferie med litt smak av syden? Du finner eksotiske retter for barn og voksne og på varme dager er det så klart uteservering også. Restauranten er plassert rett ved åpen plen slik at barna kan få leke fritt til maten kommer og de voksne kan slappe litt av. Restauranten tilbyr også private arrangementer utenfor åpningstidene, ta kontakt for mer informasjon.

Jo tidligere, jo bedre

Selv om det enda er lang tid igjen til sommeren, er det best å være tidlig ute for å sikre seg den ferien du ønsker. I juli er det ingen reservasjon for campingplassene, men ellers kan det være lurt å være tidlig ute. Det gjelder også campinghyttene som regel blir fullbooket til sommeren. Billetter for eventuelle underholdninger og forestillinger kan kjøpes på plass, men de kan også bestilles på nett så er du sikker på at du får plass. Norsjø Ferieland er en flott mulighet for deg som ønsker en god norsk sommerferie med idylliske omgivelser og uforglemmelige opplevelser. Velkommen!