Bakkaåno Camping & Gjestegard

Ønsker du heilnorsk natur og overnatting i autentiske omstendigheter, er Bakkaåno Camping & Gjestegard i Sokndal stedet for deg. Her får du unike opplevelser, og overnattingsmuligheter som spenner fra camping til hytter og rom i siloen eller andre deler av den store driftsbygningen på området. Her er oppstillingsplasser og teltområde, med egne sanitæranlegg. Her er også mulighet for helårsplasser mellom bakker, berg og grønne enger, helt ut mot den vakre elven. Omstendighetene er pittoreske – grønn og vakker natur med en elv som sildrer rolig forbi og tonesetter idyllen med sin uendelige sildring. Her er du virkelig i pakt med naturen!

Overnatt i liten hytte

Overnattingsmulighetene er mange på Bakkaåno Camping & Gjestegard. Du kan for eksempel velge en liten hytte med plass til 2-3 personer. Dette er de rimeligste og mest populære hyttene på stedet. Hver hytte er individuelt dekorert med veggmalerier av kjente, norske eventyr. Hver hytte er navngitt etter de samme eventyrene. I disse hyttene er det køyeseng med dobbeltseng nede. Du har selvhushold med kjøleskap og kokemuligheter. Hyttene ligger i gangavstand til felles toalett, dusj og vannpost (maksimum 100 meter unna hytta). Du har muligheter for å leie sengetøy og bestille utvask, så du slipper å vaske når du reiser hjem.

Overnatt i stor hytte

Morgensol og Aftensol er områdets to 5-manns hytter med ett soverom. Til tross for navnet har begge sol fra morgen til kveld, da de ligger på en liten knaus med god utsikt.. Hyttene er 20 m2 store, og er utstyrt med kjøleskap og kokeplater. Solhaugen er stedets 6-manns hytte med to soverom og en hems. Hytta er på 40 m2. Her er det kokemuligheter, mikrobølgeovn, kjøleskap og innlagt vann. Her er også tv Fra alle hyttene er det gangavstand til sanitæranlegg, og det er mulighet for å leie sengetøy og bestille utvask ved avreise, så du slipper å vaske når du reiser hjem.

Overnatt i høyløa

I gamle dager ble løa brukt til vinterlagring av høy til å fore dyrene med. I dag kan du overnatte her, da løa er delt opp i etasjer med to rom oppe og selskapslokale nede. Begge rommene har eget bad med dusj og toalett, og egner seg for 2-4 personer. Her er også selvhushold, da rommene er utstyrt med kjøleskap, kokeplater og kjøkkenutstyr. Rommene har en felles terrasse med sol fra morgen til kveld. Her kan du innta både frokost og middag og nyte både utsikt og den vakre naturen som omgir løa – mer autentisk kan det neppe bli!

Overnatt på låven

På området står en gammel låve. Denne er omgjort til tre gjesterom med to bad og en felles stue med tv. Dette er det største bygget på området, som også huser de største rommene. Rommene er individuelle med køyeseng og dobbeltseng nede. Her er muligheten for selvhushold, da rommene er utstyrt med kokeplater, en vask og et spisebord. Det er en lang felles veranda utenfor rommene med flott utsikt over campingplassen. Verandaen er møblert med bord og stoler. På fellesrommet finner du kaffetrakter, vannkoker og mikrobølgeovn. Også her er det mulighet for å leie sengetøy og bestille utvask før du reiser hjem.

Overnatt i siloen

Siloen er det mest populære overnattingstilbudet på Bakkaåno Camping & Gjestegard, takket være den runde formen og den spennende karakteren dette gir. Dette er en gammel silo som er delt opp i to individuelle leiligheter, som har fått navnene Silostovo og Siloloftet. Hver leilighet har kapasitet til 3 til 4 personer. Her er mulighet for selvhushold, da begge leilighetene er utstyrt med kokeplater og kjøleskap. Begge leilighetene har egen veranda med morgensol og ettermiddagssol. Du kan enten ta med eget sengetøy eller leie det av vertskapet. Du kan også her bestille utvask, så du slipper å vaske før du reiser hjem.